Rodan Éva vagyok, BABOR kozmetikusként dolgozok 2009. óta saját szalonomban a Pécs, Garay utca 20. szám alatt.

Számomra a munkám a hivatásom és elkötelezetten dolgozok azon, hogy vendégeim számára a maximumot tudjam nyújtani. A kezelések során igyekszem a vendégek igényeit a lehető legjobban megismerni és megtalálni számukra a legmegfelelőbb bőrápolási metódusokat és termékeket a BABOR teljes választékából, valamint otthoni ápolási tanácsokkal is ellátom őket.

Keressen bátran, ha szeretné megtapasztalni bőrén a csodálatos német BABOR és DOCTOR BABOR kozmetikumok hatását, hiszen valódi bőrápoló csodák, melyek több mint 60 éves kutatás- fejlesztés eredményei.

Segíteni tudok a tinédzserkori bőrproblémák megoldásában, illetve a helyes bőrtípus megállapításában és az ennek megfelelő bőrápoló rutin kialakításában. A DOCTOR BABOR termékek használatával nagyon sikeresen kezelhető a felnőttkori (20-30-40 életkorban) aknés bőr.

A BABOR anti-aging termékválasztéka ideális módon és szuper hatékonyan nyújt megoldásokat a bőröregedés minden látható jelére. Ampullákkal, szérumokkal, szemkörnyék ápolókkal és gazdag tápláló krémekkel látványosan megfiatalodik a bőr.

 

Előzetes bejelentkezés alapján fogadom vendégeimet, ez történhet telefonon vagy személyesen. Kozmetikámban csak én dolgozok kozmetikusként a BABOR Kezelések, DOCTOR BABOR, DOCTOR BABOR PRO Menüpontokban tájékozódhat a választható lehetőségekről és az árakról.